
mijn passie voor
Koken
Koken is mijn grote liefde – al mijn hele leven lang. Maar sinds twee jaar heb ik die passie getransformeerd in mijn werk, en er is niets wat me gelukkiger maakt dan mensen te zien genieten van mijn eten. Ik experimenteer graag met smaken en zoek altijd naar interessante combinaties, niet alleen culinair, maar ook vanuit een chemisch perspectief. Zo versterken pittigheid en bitterheid elkaar, iets wat ik graag toepas tijdens bierdiners om smaken te laten samensmelten.
Mijn werk brengt me op de mooiste plekken. Op Kampeerterrein de Lievelinge, kan ik al mijn creativiteit kwijt in culinaire projecten. Op het indrukwekkende zeilschip Thalassa (barkentijn) kook ik op een heel andere manier – aangepast aan de deining van de zee. Hier worden whiskey-, wandel- en zeilreizen georganiseerd, waarbij ik mag bijdragen aan de culinaire beleving, iedere dag op een andere plek.
Daarnaast verzorg ik bierdiners, waarbij ik gerechten perfect laat samensmelten met de juiste bieren. Of het nu op het water is, in een restaurant of op een bijzondere locatie – ik laat mensen proeven, ervaren en genieten.


